I'm okay

Wat een lieve reacties krijg ik allemaal op mijn vorige post. Ik red me wel hoor jongens! Heb vanmorgen een medewerker van het hotel mijn kamertje eens flink laten vegen en daarna boenen, een schone handdoek gevraagd, mijn was laten doen en alles netjes opgeruimd. Nu gaat het weer. Het blijft stinken in de wc's, maar gelukkig mag ik het toilet van het aangrenzende restaurant gebruiken. De obers daar zijn heel vriendlijk voor me; toen ik gisteren een gin-7-up (tonic is een zeldzaam goed) bestelde liep de ober helemaal met me mee naar mjin dakkamer, om me vervolgens daar vanboven de drankwinkel te wijzen, waar ik voor een schijntje een hele fles kan kopen. De man kan het geld goed gebruiken (ook van de mogelijke fooi), maar begrijpt dat dat voor mij ook geldt, waarom zou zo'n westers meisje anders in zo'n arm hotel zitten? Lief toch, ik merk steeds weer dat het vooral de arme mensen zijn die het meeste geven, delen en gastvrij zijn. Het is me nu al meerdere malen overkomen dat mensen met geen draad aan hun lijf me wilden helpen en geen fooi of geld wilden aannemen. Of dat iemand me korting geeft, achteraf, zonder dat ik er om heb gevraagd.

Ja, overwegend vind ik India schitterend.

tamar

dag lieverd,
zo eens even bij gelezen! na een grote afweziogheid wegens totale aandacht voor mezelf ben ik er weer. En heb ontdekt dat ik kantoortijd ook best een beetje voor dit soort zaken mag gebruiken.
Al je verhalen klinken te mooi voor woorden, vooral zo onvoorstelbaar ontspannen. Nu ben je sowieso wel heel chill dus dat scheelt weer. Duizend dingen te vragen en zeggen maar ga gewoon strakker je blog volgen.
Is er nog behoeft aan nederlands spul, of is het te laat?
Mis het wel om lekker een drankje met je te doen, maar de verhalen maken veel goed van het gemis.
tot snel weer kus